Hetty Gehring
Home biografie coaching met wie werk ik boek/publicaties blog in English contact


Gewoonlijk staat op deze pagina een lijst met workshops en masterclasses voor het nieuwe seizoen. Maar in verband met het risico van een coronabesmetting organiseer ik voorlopig geen activiteiten naast de normale zanglessen.


Om een zangles in een veilige omgeving te laten plaatsvinden heb ik verschillende maatregelen genomen.


Zo heb ik mijn werkruimte in tweeën verdeeld met behulp van een doorzichtig pvc-scherm van de vloer tot aan het plafond. Voor leerlingen is er een eigen ingang. Er is handgel en na iedere les worden deurkrukken, muziekstandaard, enz. gedesinfecteerd. Ik geef voorlopig maximaal twee live-lessen per dag, zodat er voldoende tijd tussen beide lessen kan zitten om de ruimte goed te luchten.


Daarnaast blijf ik voorlopig, zoals ik vanaf het begin van de coronacrisis heb gedaan, ook lessen online geven, meestal via skype. De meeste leerlingen hebben afwisselend online en live-lessen. Sommigen willen (voorlopig) liever alleen online-lessen.


Zo hoop ik dat de lespraktijk voor iedereen en voor mezelf veilig is. Ik ben heel blij dat ik na een lange periode waarin alleen ik online heb les gegeven leerlingen weer min of meer gewoon kan spreken en zien.


Ik wens iedereen een mooi zangseizoen toe. Laten we volhouden, en ondertussen geduldig wachten op betere tijden.

Workshops 2020-2021